STEUNBETUIGINGEN

Hevien.png

Hevien Dahly

JS Rijnmond

Lukas is de voorzitter die de JS nodig heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij na Andrej onze mooie vereniging verder kan brengen waarbij hij onze idealen nooit uit het oog zal verliezen. Mijn stem gaat zeker naar Lukas, omdat hij integer, betrokken en een echte sociaaldemocraat is!

Kaja.jpg

Kaja Ippel

International Officer, JOVD

Ik heb Lukas leren kennen door een gemeenschappelijk project wat wij samen met andere internationaal secretarissen van verschillende politieke jongerenorganisaties hadden opgezet. Lukas was super fijn om mee te werken en kon met iedereen overweg. Zijn organisatorische en sociale skills maken hem een top kandidaat-voorzitter van de Jonge Socialisten.

Daan.jpg

Daan Pingen

Fractieondersteuner, PvdA Venlo

Als leden van de JS zijn we genoodzaakt een goed bestuur te hebben, ook om onze partij en organisatie toekomstbestendig te maken en te laten groeien. Ik geloof dat Lukas de capaciteiten heeft om dit waar te maken. Het is tijd om weer om te geloven in een grote sociaaldemocratische beweging en de JS moet hier wat mij betreft met Lukas als voorzitter het voortouw in nemen.

Shabnam.jpg

Shabnam Zamani

Voorzitter van het districtsbestuur, SSU Halland

Lukas has shown that he is not only politically competent but also a great leader. His manners and communication skills will be a great asset for the political cause not only in the Netherlands but also in the continuous growth of our ideology in the international arena. As the head of the delegation that visited Sweden, Lukas displayed various attributes of great leadership. He has proven himself to be diligent, inclusive, and diplomatic. Thus, based on my interactions with Lukas, I can confidently recommend him to the nomination committee for the role of chairman for JS.

Arshak.jpg

Arshak Mazloumian

Raadslid, PvdA Enkhuizen

Lukas van Dongen is iemand met visie, daadkracht en het hart op de goede plek. Als voorzitter gaat hij de JS weer een groeiende en actieve politieke jongerenbeweging maken. Er is veel behoefte aan een uitgesproken JS en ik denk dat Lukas hiervoor de juiste persoon op de juiste plaats is. Ik stem Lukas!

Rick.jpg

Rick Timmermans

Voorzitter, DWARS Brabant

Ik ken Lukas van mijn tijd als secretaris bij DWARS Brabant. Daar organiseerden we destijds samen met andere PJO’s een debat. In de voorbereidingen was Lukas een vaste kracht, die de praktische kanten van de organisatie goed wist op te pakken. Persoonlijk heb ik Lukas daarna leren kennen als een openhartige sociaaldemocraat. Hij is iemand die openstaat voor andere linkse ideeën en vernieuwing, en hier graag over in discussie gaat. Ik weet zeker dat hij de daadkracht die hij liet zien als voorzitter van de Brabantse JS en de uitgesproken mening die hij het afgelopen jaar heeft getoond over internationale politiek goed kan inzetten als voorzitter van de Jonge Socialisten.

unnamed.jpg

Sophie Heesen

Raadslid, PvdA Gouda

Lukas heb ik leren kennen als een betrokken, nuchter en enthousiast persoon die de wereld beter wil maken. Hij stelt zich open voor andersdenkenden en tegelijkertijd weet hij wat rechtvaardig, eerlijk en solidair beleid is. Dat hebben we nodig binnen de JS. Een brede jongerenbeweging waar iedereen zich welkom voelt. De combinatie van activisme en willen besturen heeft ertoe geleidt dat ik mijn vertrouwen uitspreek over Lukas. Belangrijke kwaliteiten van een voorzitter zijn als volgt: iemand die in staat is om te delegeren met oog voor andermans belangen, die kan omgaan met druk, die rust terugbrengt in de groep, die leiding kan nemen, die kan luisteren en tactvol is. Ik heb gezien dat Lukas dat in huis heeft. Ook denk ik dat Lukas een strateeg is die de puzzelstukjes op een eerlijke manier in elkaar wil zetten samen met anderen. 

image0.jpeg

Loes van den Bunt

JS Utrecht

Ik heb Lukas leren kennen als een betrokken lid en enthousiaste internationaal secretaris. Hij is iemand die altijd voor iedereen klaar staat en graag hulp biedt waar nodig. Ik steun Lukas in zijn kandidaatstelling als voorzitter omdat ik weet dat hij in staat is de organisatie verder te laten opbloeien.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 22.57.52.jpeg

Bram Roovers

Fractievoorzitter, SP Den Bosch

Lukas en ik kennen elkaar van onze studie geschiedenis in Utrecht. Ik verschillende projecten samen met Lukas mogen doen, waardoor ik een goed beeld van hem heb gekregen. Lukas laat zich samenvatten als: betrouwbaar, hardwerkend, punctueel en vooral gezellig.  Naast de studie hebben we ook veel politieke gesprekken gevoerd. Hoewel we het lang niet altijd eens waren heeft Lukas me overtuigd van zijn sociale bewogenheid, politiek talent en ambitie. Deze overtuigde sociaaldemocraat lijkt mij een uitstekende kandidaat voor het voorzitterschap van de jonge socialisten.

Foto -1.jpg

Moon van der Pas

Voorzitter, Jong WBS

Als bestuurslid en voorzitter van Jong WBS heb ik samengewerkt met Lukas bij het organiseren van evenementen, van brainstormsessies tot uitvoeren. Lukas is een no nonsense bestuurder, met veel hart voor de Jonge Socialisten. In mijn samenwerking met hem was hij altijd bereikbaar, lekker pragmatisch en immer de rust zelve. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij als voorzitter niet alleen het gezicht van de JS naar buiten kan versterken, maar ook de kwaliteiten heeft om de vereniging intern te besturen met oog voor ieder (potentieel) lid.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 15.17.06.jpeg

Bram Veerman

Coördinator, Werkgroep Internationaal

Ik steun Lukas in zijn gooi naar het voorzitterschap omdat ik hem ken als een bevlogen persoon die weet waarover hij het heeft. Als Internationaal secretaris heeft Lukas zich laten kennen als iemand die open staat voor nieuwe ideeën en iemand die de input van leden serieus neemt. Dus ik wil jullie allemaal vragen om op het komend congres op Lukas te stemmen.

unnamed (1).jpg

Moïsha de Vries

JS Arnhem - Nijmegen

Als vereniging hebben wij een voorzitter nodig die weet van aanpakken. Daarom steun ik Lukas. Hij weet wat er gedaan moet worden, pakt dit op en communiceert dit op een fijne en duidelijke manier naar de leden.